Publicat de: Topala Filaret | iunie 12, 2010

OSB Bucureşti obţine reducerea biletului la trenul „Prietenia” pe ruta Bucureşti – Chişinău

In urma demersului facut de catre OSB Bucuresti, care se referea la reducerea pretului biletului de calatorie pentru Trenul Prieteniei si eliminarea coruptiei pe aceasta ruta, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova ne-a comunicat ca începând cu data de 1 iulie 2010, toți călătorii vor beneficia de reduceri la transportul feroviar. Astfel, un bilet la tren pe ruta București –Chișinău va costa 400 de lei, cu 180 de lei mai puțin decât prețul inițial.

Basarabeni.Ro va invita sa urmariti raspunsul MTID trimis catre OSB Bucuresti:

Stimați reprezentanți ai Organizației Studenților Basarabeni din București,

Ne bucură faptul că organizația Dumenavoastră are preocuparea firească și constantă de a promova drepturile și interesele tinerilor basarabeni care studiază în România.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (MTID) se află într-un proces continuu de reformare și de căutare de soluții pentru eficientizarea transportului în Republica Moldova.

Tocmai de aceea, vă anunțăm că, în urma analizei prețurilor, a negocierilor purtate cu CFR și a necesităților pasagerilor, am stabilit că, începând cu data de 1 iulie 2010, toți călătorii vor beneficia de reduceri la transportul feroviar. Astfel , un bilet la tren pe ruta București –Chișinău va costa 400 de lei, cu 180 de lei mai puțin decât prețul inițial.

Cu respect, Ministrul Anatol ȘALARU


Răspunsuri

  1. […] OSB Bucureşti obţine reducerea biletului la trenul „Prietenia” pe ruta Bucure&… Sat Jun 12, 2010 16:23 pm In urma demersului facut de catre OSB Bucuresti, care se referea la reducerea pretului biletului de calatorie pentru Trenul Prieteniei si eliminarea coruptiei pe aceasta ruta, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova ne-a comunicat ca începând cu data de 1 iulie 2010, toți călătorii vor beneficia de reduceri la transportul feroviar. Astfel, un bilet […] […]


Lasă un comentariu

Categorii